Voor 3 personen

  • 6 tongfilets 
  • 250 g zalmfilet
  • 400 g spinazie
  • olijfolie
  • 1/2 ajuin (versnipperd)
  1. Kuis de spinazie.
  2. Stoof de versnipperde ajuin zonder kleuren.
  3. Voeg de spinazie toe.
  4. Kruid met peper en zout en laat slinken.
  5. Doe de spinazie in een vergiet en druk het overtollige vocht eruit.
  6. Kruid de zalm en tongfilets met peper en zout.
  7. Verdeel op elke tongfilet wat spinazie, leg er een stukje zalm op.
  8. Rol de tong op en prik vast met een cocktailprikker. 
  9. Leg wat klontjes boter in een pyrex-schotel.
  10. Schik er de tongrolletjes in en stoom ca. 11 minuten in de stoomoven.
  11. Verwijder de cocktailprikker.
  12. Serveer met puree of pasta en eventueel witte wijnsaus.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!