Voor 2 personen:

  • 1 broccoli
  • 1/2 kipfilet
  • 250 g rigatone (of penne)
  • 250 ml room
  • 200 ml melk
  • pijnboompitten
  • 1/2 versnipperde ajuin
  • scheutje maïsolie 
  • peper en zout
  1. Kuis de broccoli en verdeel in roosjes.
  2. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof (blijf erbij staan!)
  3. Kook de broccoli in gezouten water beetgaar (ca. 3 minuten).
  4. Neem de broccoli uit de pot met een schuimspaan en verfris onder koud stromend water.
  5. Kook de rigatone al dente in hetzelfde water dan de broccoli.
  6. Giet af.
  7. Bak ondertussen de ajuin even aan. Voeg de kip toe en bak gaar.
  8. Giet er de room en de melk bij.
  9. Voeg de rigatone en broccoli toe.
  10. Kruid met peper en zout.
  11. Laat de even inkoken en warm alles goed door.
  12. Garneer met pijnboompitten.

Ook populair op Meersmaak:
Griekse pasta
penne al arrabbiata
pasta met scampi’s
linguine met ham en erwtjes

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!