• 1 wortel in blokjes
  • een goed handvol chinese kool in reepjes
  • 15 g gemengde gedroogde paddenstoelen
  • 1 teentje knoflook (zeer fijn gesneden)
  • 3 à 4 eetlepels sojasaus
  • 150 g tofu in kleinere blokjes
  • een afgestreken koffielepel geraspte gember
  • 5 bosuitjes (versnipperd)
  • arachideolie
  • loempiavellen

  1. Week de paddenstoelen zoals aangegeven op de verpakking, snij ze in kleinere stukjes.
  2. Doe een scheutje arachideolie in een pan of wok.
  3. Voeg de kool, wortel, paddenstoelen, gember, bosuitjes, look en sojasaus toe.
  4. Roerbak een 5-tal minuten.
  5. Laat afkoelen.
  6. Neem een loempiavel, doe er 2 koffielepels vulling op en vouw dicht.
  7. Neem een tweede loempiavel, leg het loempiaatje hier op (dit wordt dan de zogezegd vulling) en vouw terug dicht.

Kijk hier voor Vietnamese mini loempia + foto van het dichtvouwen  

Tip: Wil je de vulling wat pittiger? Kruid ze dan met wat currypoeder.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!