• 350 g lasagne (die je op voorhand niet hoeft te koken)
  • tomatensaus
  • bechamelsaus
  • 100 gr broccoli
  • 200 gr spinazie
  • 1/2 courgette in blokjes
  • 100 gr paprika in blokjes
  • olijfolie
  • gemalen emmentaler 
  1. Maak de tomatensaus en bechamelsaus
  2. Kook de broccoli roosjes een 3 tal minuten in kokend water en giet af.
  3. Stoof de paprika en courgette samen een 3 tal minuten in een scheutje olijfolie.
  4. Stoof de spinazie eveneens even aan in een klontje boter.
  5. Strijk een ovenschaal in met wat boter of olie.
  6. Begin met een dun laagje tomatensaus, schik dan een laagje lasagne op de saus, dan tomatensaus met de 1/2 van de courgette en paprika, terug lasagne, dan bechamelsaus met in schijfjes gesneden broccoli, terug lasagne, dan tomatensaus en verdeel er de rest van de  courgette en paprika over, terug lasagne, dan de bechamelsaus en de spinazie, terug lasagne en eindig met bechamelsaus en strooi er royaal emmentaler over.
  7. Zet ca. 35 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!