Garneer dit haringhapje met dille, rode biet en een stukje citroen. Lekker met een stukje roggebrood. Smakelijk!

  • potje haring op azijn en ajuin (350g)
  • 125 ml room
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • 1 koffielepel witte wijnazijn
  • snuifje suiker
  • peper en zout
  1. Laat de haring en ajuin uitlekken in een vergiet.
  2. Klop de room lobbig (half opgeklopt).
  3. Meng er de mayonaise, azijn, dille en suiker onder de room.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Snijd de haring in stukjes.
  6. Meng de haring en de ajuin (of een deel van de ajuin) onder de saus.
  7. Serveer in een aperitiefpotje of glaasje.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!