Cochon de Luxe, een nieuwe culinaire place to be, opent op 1 maart zijn deuren in de Brabantdam te Gent. De straat is sinds de opening van De Vitrine in 2011 aan een ware gastronomische opwaardering bezig. Wat maakt Cochon de Luxe uniek? Chef-kok Tom Van Lysebettens en zijn vrouw Alison Roels serveren een hoogstaande keuken maar “met ne hoek af”.

Op het menu? In een volledig gerenoveerd herenhuis in de Brabantdam stelt Cochon de Luxe een verfijnde menu samen met een klassieke Franse basis met hedendaagse interpretaties. Niet alleen varkensvlees dus, zoals de naam doet vermoeden. Verder zijn Tom en Alison trots op hun Gentse roots maar werken ze daarom niet alleen met streekproducten, maar wel “de beste producten”. “We streven naar een luxueus, gastronomisch top-moment”, gaat Tom Van Lysebettens verder. De stijl? “We willen gasten laten genieten van speels en gewaagd eten in een luxueus en stijlvol kader, maar met dat beetje rock and roll.” In een knipoog dat terugkomt in de gerechten die ze serveren.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!