• 600 gr ajuin
  • 450 gr suiker
  • 3 eetlepels witte wijnazijn
  • 50 ml water
  • 50 ml droge witte wijn
  • 1 zakje Imperial pec
  • 40 gr rozijnen
  • 1 eetlepel roze peperbessen
  • zout
  • boter
  1. Snijd de ajuin in kleine stukjes.
  2. Doe een klontje boter in een pot en stoof de ajuin 20 minuten onder deksel zonder kleuren.
  3. Roer regelmatig.
  4. Voeg wat zout toe.
  5. Giet er het water, witte wijn, witte wijnazijn bij.
  6. Voeg er al roerend het zakje Imperial pec toe.
  7. Laat 2 minuten al roerend koken.
  8. Voeg beetje bij beetje de suiker.
  9. Laat 2 minuten koken.
  10. Voeg nu de rozijnen en de roze peperbessen toe.
  11. Giet over in een andere kom of zuivere confituur potjes. 

Lekker bij fois gras, paté of wildpaté! 

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

      U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

      Pin It on Pinterest

      Delen

      Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

      Delen

      Deel dit bericht met je vrienden!