Bijzonder lekkere taart!

  • 1 rol bladerdeeg
  • 10 – 15 pruimen
  • 150 g amandelpoeder
  • 100 g poedersuiker
  • 100 g goede boter op kamertemperatuur
  • 2 eieren
  • 2 druppeltjes amandelaroma
  • geschaafde amandelen
  1. Snijd de pruimen in 4 en verwijder de pit.
  2. Meng de boter met de poedersuiker.
  3. Meng er nu de eieren, amandelpoeder en het amandelaroma onder.
  4. Leg het bladerdeeg met bakpapier in een taartvorm. Druk aan en prik met een vork de bodem van het deeg even in.
  5. Verdeel er amandelmengsel over en schik er de pruimen in.
  6. Bestrooi met geschaafde amandelen.
  7. Bak de taart in ca.45 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!