De komkommer spaghetti heb ik gemaakt met de Roko Rasp wat een bijzonder goede rasp is. Je kan de komkommer ook in blokjes of schijfjes snijden.
Ik zag vandaag op de blog van Linda kookt dat ze het recept hapje in een glaasje heeft gemaakt, tof!
- 1 komkommer
- 1 wortel
- 1 bosje radijzen
- 1 pijpajuin
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 4 eetlepels olijfolie
- peper en zout
- 1/4 koffielepel mosterd
- Schil de komkommer en rasp in sliertjes spaghetti met de Roko rasp.
- Schil de wortel en snijd in fijne schijfjes.
- Verwijder het loof van de radijsjes en was grondig, snijd in 4.
- Doe de witte wijnazijn in een kommetje en meng er de mosterd onder.
- Meng er nu de olijfolie onder tot je een mooie binding bekomt.
- Kruid met peper en zout.
- Snijd de pijpajuin zeer fijn en meng onder de vinaigrette.
- Meng de groentjes onder mekaar.
- Giet vlak voor het serveren de vinaigrette over de salade.