Voor 4 personen

  • 1,2 kg varkensribbetjes
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • 3 grote of 5 kleine teentjes look (fijn gesnipperd)
  • 1 koffielepel sambal oelek
  • 5 eetlepels suiker
  • 5 eetlepels honing
  • 5 eetlepels witte wijnazijn
  • 5 eetlepels tomaten ketchup
  • 1 koffielepel currypoeder
  • 2 koffielepels paprikapoeder
  • 3 eetlepels lichte sojasaus
  • 1 koffielepel zout
  • witte peper v/d molen
  1. Meng alles goed door elkaar in een grote kom en giet over de varkensribbetjes.
  2. Laat een nacht marineren in de koelkast.
  3. Leg de ribbetjes in een ruime ovenschaal.
  4. Laat de ribbetjes 2 uur zachtjes garen in een oven van 150°C.
  5. Draai ze een aantal keer om en bestrijk ze eveneens een aantal keer met de marinade.
  6. Na 2 uur verhoog je de temperatuur van de oven naar 180°C en laat je ze nog ca. 30 minuten bakken.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!