Dit hapje (op de BBQ) hebben we gegeten bij het aperitief.

  • 350 g ongepelde scampi’s
  • 1 teentje look (gepeld en zeer fijn gesneden)
  • 1 afgestreken koffielepel zout
  • 2 koffielepels paprikapoeder
  • 1 koffielepel currypoeder
  • snuifje fijngehakte tijm
  • snuifje cayennepeper
  • olijfolie
  1. Doe de scampi’s in een kom.
  2. Meng er de kruiden en het zout onder.
  3. Giet er een goede scheut olijfolie bij en meng om.
  4. Laat enkele uren marineren.
  5. Bak de scampi’s op de BBQ, in de pan of onder de grill.
  6. Geef er een *vingerbol bij.

*vingerbol is een potje met lauw water en een schijfje citroen of rozenblaadjes. Zo kan je je handen vetvrij maken.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!