Vergeet koffie zoals je hem kent: Arome 1753

Gisteren naar een bloggersavond van Douwe Egberts geweest. We worden vriendelijk ontvangen. Bij aankomst krijgen we al direct mooie cupcakes met het logo van Douwe Egberts voorgeschoteld.
We krijgen uitleg over de geschiedenis van Douwe Egberts. Wist je dat Douwe Egberts al 259 jaar bestaat!?
Samen met Coffee Quality Expert André Hoinkis maken we onze eigen melange, branden en malen koffie. Zeer boeiend. De koffie wordt opgeschonken op grootmoederswijze: met een pot en filter. Dit is volgens de expert de meest verfijnde manier om je koffie klaar te maken. Het aroma en de smaak blijven beter bewaard.
Daarna proeven we van de 4 nieuwe sterren van Douwe Egberts. De eerste is de Delicate: subtiel & zacht, de tweede Original: evenwichtig, de derde Sublime (decafe): subtiel & krachtig en de vierde Black: complex & rijk. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de Delicate. Heerlijk zo’n filterkoffie!
We keren huiswaarts met de 4 nieuwe varianten en een pot van Douwe Egberts. Dat gaan we dus weldra thuis over doen.

Foto: Douwe Egberts

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!