Voor 2 personen:

  • 300 g fijne boontjes
  • 4 lente-uitjes
  • boter
  • 2 koffielepels sesamzaad
  1. Kuis de boontjes.
  2. Kook de boontjes ca. 5 minuten beetgaar en verfris onmiddellijk onder koud water.
  3. Snijd de lente-uitjes in stukjes.
  4. Rooster het sesamzaad.
  5. Doe een beetje boter in een pan en fruit de lente-uitjes.
  6. Voeg er de boontjes bij.
  7. Kruid met peper en zout en warm goed door.
  8. Bestrooi de boontjes met het geroosterd sesamzaad. 
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!