• 1/2 kastanjepompoen
  • 4 aardappelen
  • 1 ajuin
  • 1 potje  Pomo e Legumi
  • olijfolie
  • peper en zout
  1. Schil de kastanjepompoen, aardappelen en ajuin.
  2. Snij de groenten in plakjes van ca. 7 mm.
  3. Schik afwisselend laagjes aardappel, pompoen en ajuin in een ovenschotel.
  4. Giet wat olijfolie over de groenten.
  5. Doe het potje Pomo e Legumi in een kom.
  6. Vul het potje Pomo e Legumi met water en doe het eveneens in de kom.
  7. Kruid met peper en zout.
  8. Meng alles door elkaar.
  9. Giet nu dit mengsel over de groenten.
  10. Dek de ovenschotel af met zilverpapier.
  11. Zet de schotel 1 uur in een voorverwarmde oven van 180°C.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!