De mosselen zijn momenteel prachtig van kwaliteit!  

Voor 3 à 4 personen:

  • 4 kg mosselen
  • 2 stengels groene selder
  • 1 ajuin
  • 4 lente-uitjes
  • 1 grote wortel
  • een blikje of flesje Hoegaarden
  • goede boter
  • peper en zout
  1. Kuis en snij de groenten in blokjes.
  2. Kuis de mosselen.
  3. Laat een klontje boter smelten in een pot en stoof de groenten een 5-tal minuten.
  4. Giet er een scheutje (ca.10 cl) Hoegaarden bij.
  5. Doe er een kilo mosselen bij en kruid met peper en zout.
  6. Laat de  mosselen op hoog vuur gaar worden. Schut een keer op.
  7. De mosseltjes zijn gaar als de schelpen open staan en je ze gemakkelijk uit de schelp kan halen. (ca. 5 à 7 minuten)

Lekker met verse frietjes

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!