Als we brood kopen, wisselen we graag af.
Vandaag viel mijn oog op het Waas polderbrood. Nooit van gehoord maar het ziet er een lekker broodje uit. Ik neem nog een folder mee voor extra informatie.
Het brood is lichtbruin van kleur en smaakt heerlijk. Het heeft een fijne smaak en textuur. Momenteel wordt het brood gebakken door meer dan 30 bakkers uit de streek. Het brood kwam tot stand door een intense samenwerking van de bakkersbond Sint-Niklaas en de Molens van Temse. Het is het eerste streekbrood van het Waasland. Het brood is rijk aan mineralen en vezels. Ook rogge wordt toegevoegd wat het brood meer karakter en een verfrissende smaak geeft. Echt een streekproduct waardig: van grondstof tot eindproduct volledig op wase bodem gemaakt.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!