• Vastkokende aardappelen (type Nicola)
    • Parisienne-lepel
    • maïsolie
    • goede boter
    • peper en zout
    1. Schil de aardappelen en leg ze in water.
    2. Draai bolletjes uit de aardappelen met het Parisienne-lepeltje.
    3. Kook de aardapelbolletjes in licht gezouten water. Opgelet dit gaat redelijk snel!
    4. Giet de bolletjes af.
    5. Doe een klontje boter en een scheutje olie in een pan.
    6. Kruid met peper en zout.
    7. Bak de aardappelbolletjes goudbruin.
        Mis onze nieuwsbrief niet!

        Mis onze nieuwsbrief niet!

        Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

        U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

        Pin It on Pinterest

        Delen

        Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

        Delen

        Deel dit bericht met je vrienden!