Gepocheerde peer
  • 2 stevige peren
  • 150 g suiker
  • 1,5 liter water
  • snuifje kaneel
  • 1 kruidnagel
  1. Breng het water met de suiker, kaneel en kruidnagel aan de kook.
  2. Schil de peren en voeg ze toe aan het pocheervocht.
  3. Laat de peren ca. 25 minuten pocheren (pocheren = juist tegen het kookpunt aan).
  4. De peren zijn gaar als ze makkelijk van een mes afglijden. 
  5. Haal de peren voorzichtig uit de pot met een schuimspaan en laat ze afkoelen in een vergiet.
  6. Je kan de peren bewaren in het afgekoelde vocht.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!