Voor 3 à 4 personen:

  • 500 g bloemkool
  • 400 g puree
  • geraspte parmezaan
  • panko of paneermeel
  • melk
  • zout en peper
  1. Verdeel de bloemkool in roosjes en spoel ze af onder water.
  2. Zet een pot met ruim licht gezouten water op het vuur.
  3. Doe er de bloemkool in en laat 10 minuten koken.
  4. Giet de bloemkool af in een vergiet.
  5. Meng de bloemkool onder de puree. Voeg indien nodig een scheutje melk toe.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Verdeel de bloemkoolpuree in een ovenschotel.
  8. Strooi er parmezaan en panko/paneermeel over.
  9. Zet de schotel ca. 30 minuten in een oven van 200°C.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!