Ik gebruik voor dit gerecht de Mozzarella Cucina van Galbani. Mozzarella ideaal voor warme gerechten.

  • 2 aubergines
  • 400 g mozzarella
  • 1 blik gepelde tomaten (in blokjes)
  • peper en zout
  • verse basilicum of oregano
  1. Snijd de aubergines over de lengte in de dunne schijven.
  2. Snijd eveneens de mozzarella in plakjes.
  3. Schik een deel van de aubergines in de ovenschaal.
  4. Verdeel een deel van de gepelde tomaten over de aubergines.
  5. Schik daarop een deel van de mozzarella.
  6. Kruid met peper en zout.
  7. Herhaal dit met de rest van de aubergines, gepelde tomaten en mozzarella.
  8. Zet de schotel een uur in een oven van 180°C.
  9. Garneer met verse oregano of basilicum.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!