Deze kaas geeft het gerecht een lekkere pittige toets!

  • 750 g gehakt
  • 4 stevige tomaten
  • ca .100 g geraspte Brugge Rodenbach kaas
  • 1 ei
  • paneermeel
  • 1 sjalot (versnipperd)
  • 1/4 koffielepel sambal oelek
  • snuifje zout
  1. Meng het ei, paneermeel, sambal en sjalot onder het gehakt.
  2. Snijd de tomaten in twee en haal ze uit.
  3. Vul de tomaten met het gehakt.
  4. Bestrooi met de gemalen kaas.
  5. Verwarm de oven voor op 180°C.
  6. Bak de tomaten in ca 25 à 30 minuten.

Lekker met rijst en curry!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!