Kwaliteit én elegantie
Wist je dat een vrouw gemiddeld zo’n 2,5 jaar van haar leven in de keuken staat? De gemiddelde man daarentegen staat 1,4 jaar van zijn leven in de potten te roeren. Dus tenzij je na het lezen van de vorige zin beslist om je partner wat meer achter het fornuis te zetten, maak je je het best zo aangenaam mogelijk in de keuken. Met een nieuwe pan van het merk Staub bijvoorbeeld. Kwaliteit én elegantie. Want elke keukenprins(es) verdient het beste van het beste. Eerlijk? Een pan moet vooral goed bakken, handig in gebruik én makkelijk schoon te maken zijn en liefst van al levenslang meegaan. Als die pan er dan ook nog eens leuk en elegant uitziet, zijn we helemaal verkocht.
Heerlijk kokerellen
De nieuwe serie pannen van Staub hebben zowel een esthetisch als een praktisch voordeel: een houten greep. Die zorgt ervoor dat je de pan met blote handen kan vasthouden, zowel tijdens als net na het koken. Het hout werd bewerkt met rijstolie en bijenwas en is daarom extra zacht. En door de ergonomische vorm van de steel ligt de pan ook nog eens goed in de hand. De pannen zijn geschikt voor elke warmtebron. Zélfs inductie. Het gietijzer zorgt voor een geleidelijke en homogene verdeling van de warmte en behoudt zo optimaal de aroma’s en de smaken van al je gerechten.