Rode Tagliatelle


Ingrediënten

  • 300 g bloem
  • 3 eieren
  • 50 g tomatenpuree
  • zout

Bereiding

  1. Doe de bloem in een ruime kom en maak in het midden een kuiltje.
  2. Doe de eieren in het kuiltje en voeg een half theelepeltje zout en 50 g tomatenpuree toe.
  3. Kneed dit alles in +-10 min tot een soepel deeg.
  4. Het deeg afdekken in een vochtig doek en 30 minuten laten rusten.
  5. Dan maak je er tagliatelle van met een pasta machine (bestuif regelmatig met bloem).
  6. Of rol het dun uit met een deegroller en snijdt er tagliatelle van .
  7. Kook in een pot met kokend gezouten water met een scheut olijfolie in 3 minuten.
  8. Afgieten in een vergiet en serveren. 
 
    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!