Remouladesaus heeft wat weg van tartaarsaus, maar is rijker. Lekker bij gepaneerde vis of gefrituurde mosseltjes!

– 1 theelepel kappertjes
– 4 kleine augurken
– 1 sjalot
– 2 eieren
– peterselie
– mayonaise

Kook de eieren hard, versnipper de sjalot, hak de peterselie en droog hem in een keukenhanddoek, hak de augurken fijn. Pel de afgekoelde eieren en hak ook fijn. Doe al de ingrediënten (kappertjes, augurken, sjalot, eieren, peterselie) in een pot en meng er 3 à 4 eetlepels mayonaise door.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!