• 500 gr gehakt
  • 1 blikje tomatenpuree 70 g
  • 1 blik gepelde tomaten in stukjes 400 g
  • 2 koffielepels paprikapoeder
  • 5 verse blaadjes basilicum
  • snuifje oregano
  • 1 teentje look gepeld en zeer fijn gesneden
  • 1 koffielepel worcestersaus
  • enkele druppeltjes tabasco
  • ¼ blokje kippen bouillon
  • 1 ajuin gepeld en versnippert
  1. Bak het gehakt aan en prak het met een vork fijn doe dit direct in een kookpot dit hoeft niet in een aparte pan!
  2. Voeg de in stukjes gesneden ajuin toe en laat die nog even mee bakken.
  3. Voeg de gepelde tomaten(spoel het blikje even uit met wat water en voeg aan de saus), tomatenpuree, look, oregano, basilicum, worcestersaus, tabasco en de paprikapoeder toe en laat 15 minuten op een zacht vuurtje pruttelen roer af en toe om.
  4. Verkruimel 1/4 bouillonblokje over de saus, roer en warm de saus nog even door.
  5. Serveer er pasta naar keuze bij al vind ik deze saus het lekkerste met spaghetti!

Lekker met vers geraspte parmesankaas of granda padano.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!