Begin november gingen we op citytrip naar Praag. We logeerden in Design Hotel Josef. Dat ons verblijf memorabel was, kunnen jullie hier nog eens nalezen. Dat het ontbijt er geweldig was hebben we nog niet voldoende in de verf gezet. Eén van de hoogtepunten is het ontbijt à la carte. Daarnaast is er ook een healthy bar, koffiebar en een onovertroffen muesli te vinden.

Ook maanden later droom ik nog regelmatig weg bij de muesli die daar stond. Uiteindelijk trok ik mijn stoute schoenen aan en mailde het hotel met de vraag naar hun recept. En dat kreeg ik nog ook!
Chef Jasen Cambell gaf zijn recept door en Meersmaak kon aan het werk. We hebben hier en daar de hoeveelheden naar onze smaak aangepast. Het resultaat is een heerlijke muesli met rode vruchten die ons onvermijdelijk weer naar Praag katapulteert. Bij navraag geeft de chef ons toestemming het recept te delen, dus met veel plezier delen we dit overheerlijk recept! Bedankt chef en tot een volgende keer in Praag!
Ingrediënten:
  • 300 g rood fruit (aalbessen, aardbeien, frambozen, braambessen, zwarte bessen, blauwe bessen)
  • 300 g volle yoghurt
  • 4 eetlepels honing
  • 50 g havermout
  1. Mix 200 g van het fruit met een mixer.
  2. Meng het gemixte fruit en de rest van het fruit, honing, havervlokken en de honing onder de yoghurt.
  3. Dek af en zet een nacht in de koelkast.
  4. De muesli blijft tot 2 dagen houdbaar.

Tip: Je kan de hoeveelheid havermout aanpassen naar wens.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!