Bij “ons” noemen ze het gewonnen brood, maar is beter bekend onder de naam wentelteefjes. Ik kan hier wel van blijven eten, maar tegenwoordig moet ik mij haasten voor de kinderen er mee weg zijn!

  • 8 sneetjes (oud brood)
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel suiker
  • 40 cl melk (ongeveer)
  • boter

Kluts de eieren met de melk in een diep bord, voeg de suiker toe en wentel de boterhammen door het mengsel. Smelt wat boter in een (antikleef)pan. Bak aan beide kanten goudbruin, serveer met bruine suiker, kristalsuiker, siroop…

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!