Tomaat pellen of emonderen

– gebruik geen overrijpe tomaat
– zet een kookpot met water op het vuur
– snijd het steeltje aan de bovenkant van de tomaat eruit
– zet een kruisje aan de onderkant van de tomaat
– doe de tomaat in het kokend water
– tel van 21…tot 33. Dit mag luidop, aan u de keuze!
– tomaat aan alle kanten onderdompelen
– schrik de tomaat onder koud stromend water.
– of beter: dompel de tomaat in ijswater
– pel de tomaat

tomaat concasseren, tomaat in blokjes snijden.

– emondeer de tomaat
– snijd de tomaat in 4 en haal het vruchtvlees eruit (gebruik dit voor tomatensoep, saus…)
– snijd de tomaat in blokjes

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!