Chinese kool heb ik nog niet veel gegeten, laat staan koud. Deze zachte kool leent zich uitstekend voor een salade. De walnootolie combineert mooi met de kool en de citroen geeft een verfrissende smaak, terwijl de honing het wat zachter maakt.

– 2 eetlepels walnootolie
– 4 eetlepels maïsolie
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel honing
– peper en zout
– een aantal bladeren chinese kool, gewassen en in fijne reepjes versneden
– een halve rode paprika gekuist en in blokjes versneden

Meng de walnootolie, maïsolie, citroensap en de honing onder mekaar, kruid met peper en zout. Meng deze vinaigrette met de kool en de paprika. Laat even rusten in de koelkast en serveer.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!