- 1 ajuin (in stukjes)
- 1 groene paprika (in stukjes)
- 1 teentje look (zeer fijn gesneden)
- 2 wortelen (in blokjes)
- een handvol peultjes
- 2 eieren (hardgekookt)
- 1 blikje tomatenpuree (70 g)
- kokosmelk (165 ml)
- 2 koffielepels sambal badjak
- 2 koffielepels bruine suiker
- ¼ bouillonblokje (groenten – Knorr)
- arachideolie
- Kook de wortelen en de peultjes beetgaar.
- Doe een scheutje olie in een pan en fruit de ajuin met de paprika aan.
- Meng er de suiker en de tomatenpuree onder en laat 1 minuut zachtjes bakken.
- Giet er de kokosmelk en 50 ml water bij.
- Voeg er het stukje bouillonblokje en sambal badjak bij.
- Laat even doorkoken.
- Garneer met de hardgekookte eitjes.
Tableware by @cookenserve!