Voor 2 à 3 personen
– 1 kg vastkokende aardappelen
– 50 g spek
– 1 ajuin
– zout en peper

– Schil en was de aardappelen.
– Snijd ze in gelijke delen (op die manier zijn ze samen gaar).
– Stoom of kook de aardappelen ca 20 minuten.
– Laat ze afkoelen.
– Snijd de aardappelen in blokjes en versnipper de ui.
– Bak da ajuin in olijfolie glazig.
– Voeg de aardappelen toe en kruid met zout en peper en bak ze goudbruin.
– Snijd het spek in reepjes en bak het tegen het einde nog even mee.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!