Je kan piccata maken met een kalkoen – of kalfslapje en is bijzonder lekker met pasta en tomatensaus. Zorg wel dat de kalkoen – of kalfslapjes dun zijn.

– 4 kalkoen – of kalfslapjes
– 2 eieren
– 3 eetlepels gemalen parmezaan
– peper en zout
– bloem

– Klop de kalkoen- of kalfslapjes plat.
– Kruid ze met peper en zout.
– Haal ze door de bloem.
– Klop de eieren los.
– Kruid met peper en zout.
– Meng er de parmezaan door.
– Zet een pan op het vuur met een goede scheut olijfolie.
– Haal de lapjes vlees door het eiermengsel en bak de aan beide zijden goudbruin.
– Serveer met pasta en tomatensaus.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!