voor 3-4 personen

  • 300 ml droge witte wijn
  • 300 g gemalen emmentaler
  • 300 g gemalen gruyère
  • 1 teentje look
  • 1 eetlepel maizena 
  • brood in stukjes (bv: ciabatta)
  1. Pel de look en snijd fijn.
  2. Doe de wijn en de look in een pot en breng aan de kook.
  3. Voeg nu beetje bij beetje al roerend de kaas toe en laat smelten.
  4. Los de maizena op in water en bind er de fondue mee. 
  5. Indien nodig los wat meer maizena op en bind bij.
  6. De fondue moet mooi “romig” zijn.
  7. Zet nu de pot onder een fonduevuurtje.
  8. Prik stukjes brood op een fonduevorkje en roer het door de kaasfondue.
  9. Lekker met peper van de molen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!