Basis voor soepen en sauzen:

  • 1 prei
  • 2 ajuinen
  • 1/4 knolselder
  • 700 g soepvlees
  • 2 wortelen
  • peper van de molen
  • een paar takjes peterselie
  • 2 blaadjes laurier
  • 4 kruidnagels
  • snuifje tijm
  • 1 en 1/2 eetlepel zout

  1. Kuis prei, selder, en wortelen en snij grof.
  2. Pel de ajuin, snijd in de midden door en kleur de platte kant bruin in een pan zonder vetstof, steek er de kruidnagels in.
  3. Doe het vlees, groenten en kruiden in een kookpot en zet juist onder met water en laat ca 3 uur zachtjes pruttelen.
  4. Giet de bouillon door een puntzeef.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!