Deze taart is niet moeilijk om maken maar bijzonder lekker! Je kan deze taart warm, lauwwarm of koud eten.

  • 3 eieren
  • enkele druppeltjes vanille-aroma
  • 30 g boter
  • 120 g suiker
  • 3 g bakpoeder
  • 100 g bloem
  • 1 appel en een halve
  1. Klop de eieren los, meng er de suiker en vanille-aroma onder.
  2. Smelt de boter en meng onder het ei-mengsel.
  3. Meng het bakpoeder onder de bloem, zeef en meng onder het ei-mengsel.
  4. Schil de appels, snij in plakjes en meng ze voorzichtig onder het deeg.
  5. Giet het mengsel in een taartvorm met bakpapier.
  6. Bak de taart in een voorverwarmde oven van 175° C in ca. 45 minuten af.
  7. Leg een 5-tal klontjes boter op de warme taart en strooi er suiker over.

Misschien vind je dit ook interessant…

Appelflappen maken

Appeltaart met kant en klaar kruimeldeeg

Appelmoes met stukjes

Appelcake

 

 

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!