Tomatensaus kan je hier terug vinden, of eventueel hier voor een zachtere variant.

Voor 3 à 4 personen:

  • 700 g gehakt
  • 40 g paneermeel
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • peper van de molen
  • zout
  • 6 eitjes
  1. Kook 5 eieren in 10 minuten hard en koel onmiddellijk af in ijskoud water.
  2. Meng het paneermeel, paprikapoeder, peper van de molen, zout en één eitje onder het gehakt.
  3. Draai nu bolletjes gehakt van ca 130 g, duw ze plat en “boetseer” het gehakt rond het eitje.
  4. Bak de vogelnestjes in ca 10 minuten in frituurvet van 180°C.
  5. Snijd middendoor.

Lekker met puree

Tip
Je kan vogelnestjes ook in de oven bereiden.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!